Afwerkingen

Afwerkingen

Goedkoop én met top resultaat je scriptie, werkstuk, rapport of kalender laten inbinden?

Wij maken gebruik van diverse inbindmethodes:

Ringband

Een ringband is een vaak toegepaste inbindvorm. De pagina’s worden bij elkaar gehouden door middel van een plastic ringband.

Maximale dikte: 29 mm
In de kleuren: wit, zwart, rood en blauw (vanaf 19 mm alleen te verkrijgen in het zwart)

Wire-O

Wil je jouw presentatie, scriptie of rapport mooi en degelijk ingebonden hebben dan zit je met een wire-o binding helemaal goed.
De wire-o is gemaakt van stevige stalen spiraal. Deze binding is ook geschikt voor kalenders en voor documenten die plat open moeten kunnen blijven liggen zoals muziekboeken of handleidingen.

Maximale dikte: 14,8 mm
In de kleuren: wit, zwart en zilver (95 mm ook in het rood of blauw)

Vouwen en nieten

Een goedkope oplossing om een boekje te maken.

Onze booklet machine kan de formaten A4 en A5 vouwen en nieten. Dit is de meest gangbare maat onder deze categorie, mede omdat vouwen en nieten een mooie manier van hechten is.

We kunnen natuurlijk ook de inhoud en de kaft voor u printen en daarna afwerken met vouwen en nieten. Belangrijk is dan dat het totale aantal pagina’s deelbaar is door vier (8, 12, 16, 20, etc.). Mail ons het bestand als pdf, alle pagina’s achter elkaar (geen spread).
Onze andere afwerkmogelijkheden zijn:

Onze andere afwerkmogelijkheden zijn:

Lamineren

Lamineren zorgt voor duurzaamheid en extra bescherming, de prints worden zowel aan de voor- als aan de achterkant voorzien van een glanzende plastic zodat deze ook waterdicht is.

Diktes: 80 en 125 micron (125 mu is bij ons standaard)
Lamineren is mogelijk vanaf het formaat visitekaart (85 x 55 mm) tot het formaat van A3 (420 x2 97 mm).

Perforeren

Wij kunnen grote aantallen producten snel en scherp perforeren. Dit kan in verschillende combinaties en afstanden en op verschillende soorten papier en karton.

1, 2 of 4 gaats is mogelijk.

Rillen

Door uw producten te rillen krijgen ze een duidelijke en nette vouwrand. Producten die gevouwen moeten worden maar deze vouwrand niet hebben, kan het papier of de toner van breken en lelijk worden na het vouwen. Afhankelijk aan de kant van de vouwlijn kan het product naar binnen of buiten gevouwen worden.

Wij adviseren om vanaf 160 grams papier te rillen.

Snijden

Wil je je document niet in een van de gangbare formaten laten printen, maar wil je het bijvoorbeeld op A5 hebben, of er een unieke vorm aan geven?
Geen probleem, we kunnen het document in elk gewenste formaat snijden.

Vouwen

Een mailing versturen, maar geen tijd om alle brieven te vouwen? Gelukkig hoeft dat ook niet, want met onze vouwmachine is dat zo gebeurd. Hiermee vouwen wij alle formaten tussen A6 en A3, zowel het maken van een enkele als een dubbele vouw (in één richting) is mogelijk.

Formaten: A6 tot SRA3
Papierdiktes: 80 tot 160 gram
Opties: 1 vouw, 2 vouwen, wikkel- en zigzag vouw

Share This